Presentació del model 347

Publicado el 25/02/2015, en Hacienda

Comença el termini per a la presentació del model 347 2014, també coneguda com a declaració anual d'operacions amb terceres persones. A mesura que vagin rebent les corresponents declaracions dels seus proveïdors o clients seria convenient que es posessin en contacte amb la seva gestoria habitual, fent-los arribar tota la documentació per fax o per mail, amb la finalitat que tinguin les liquidacions confeccionades dins del termini.

Aquest exercici entra amb uns modificacions substancials importants. Els canvis que s'han realitzat en el model 347 que entren en vigor per a la declaració que presentem l'any 2015 són els següents:

  • El termini de presentació de la declaració finalitza al 28 de febrer.
  • Les empreses en estimació objectiva tenen obligació de presentació.
  • Les comunitats de propietaris es troben obligades a presentar-ho per les adquisicions de béns i serveis.
  • Les empreses que es trobin adscrites al règim de devolució mensual de l'IVA que ja presenten el model 340, no tenen l'obligació de presentar el model 347.

Aquests nous canvis que s'introdueixen, van a provocar un millor acotament de les operacions entre les empreses, escurcen els terminis de presentació i persegueixen un control més exhaustiu del canvi de períodes de liquidació de les diferents factures entre les empreses.

En Borrell Gestora ja ens hem engegat per presentar el model 347 dins de termini. Si vostè necessita una gestoria que confeccioni les seves liquidacions o té algun dubte sobre com dur a terme aquest procés, no dubti posar-se en contacte amb el nostre equip expert en assessoria laboral perquè li facin els aclariments pertinents.
¿Alguna duda? Escríbanos:


Nube de etiquetasArchivos

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies